3 tips når du skal holde jul med børn og børnebørn

3 tips når du skal holde jul med børn og børnebørn

Skal du stå for at holde julen i år, og er det sammen med dine børn og børnebørn for første gang, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du kan være sikker på at komme helt i mål med denne dejlige aften. Der er jo mange ting at tænke på, når du skal være vært for juleaften, og derfor kan det være godt at forberede dig i god tid, så du er helt klar.

Find din Georg Jensen juletræslysholder her.

Lav en plan for maden

For det første er det jo dig, der skal stå for maden i år. Og så kan det være en rigtig god ide at have en plan for, hvornår du skal lave hvad i løbet af dagen, så du ikke ender med at komme bagud i forhold til planlægningen. Det er jo ret vigtigt, at det hele er klar på samme tid, og det kan være svært at nå det, hvis du ikke har en konkret plan for, hvornår du skal lave det ene, og hvornår du skal lave det andet.

Sørg for noget til de mindste

Kommer der små børn med til din juleaften, kan det være en rigtig god ide også at sørge for noget til dem, så de fx har noget at lave, når de nu kommer med hjem til bedstemor og bedstefar. Det kan være at gøre fjernsynet klar med fx DR Ramasjang eller noget lignende, hvor de kan se børne tv, mens I andre gør klar til juleaften. De små kan let blive rastløse, hvis de ikke har noget at give sig til, og så er det jo godt at være forberedt, så det ikke bliver endnu en udfordring på denne dejlige aften.

Hav ekstra tålmodighed

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at være udstyret med ekstra tålmodighed på denne dag og aften. Der kommer sikkert til at være mange mennesker i huset og mange børn, og ungerne er tit endnu mere gearet op på juleaften, end de plejer at være. Der er jo masser af gaver, der skal åbnes, og det kan tit ende i et gaveræs. Derfor er det en god ide at have ekstra tålmodighed med dem på sådan en aften. De skal jo have lov til at være glade og glæde sig til juleaften, så det skal der være plads til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.