Køb ny bil når du går på pension

Køb ny bil når du går på pension

Skal du snart på pension, og drømmer du om at købe en ny bil, skal du ikke være bange for, at det ikke kan lade sig gøre, bare fordi du går på pension.

Det kan være, at du ligefrem får flere penge mellem hænderne, når du går på pension, og så er det jo bare med at gå i gang med at kigge efter den bil, du drømmer om at komme til at eje. Læs mere om Alfa Romeo MiTo her, hvis du eksempelvis gerne vil eje en Alfa Romeo.

Hvilken bil drømmer du om at eje?

Måske har du i mange år gået med en drøm om at komme til at eje en helt specifik bil. Hvis du ikke skal købe den, når du går på pension, hvornår skal du så?

Vi bliver jo ikke yngre, og hvis du ikke kommer til at købe den inden for den nærmeste fremtid, er det jo ikke sikkert, du nogensinde kommer til at eje den. Så læg en plan for at købe din drømmebil, så det kommer til at ske, inden du bliver for gammel til at køre bil.

Det er aldrig for sent at købe ny bil

Du skal ikke være bange for, at det er for sent at købe bil, bare fordi du går på pension. Det er aldrig for sent at købe en ny bil. Med mindre du ikke længere er fysisk i stand til at køre bil, skal du ikke være bleg for at forkæle dig selv med en ny vogn.

Der er så mange fede biler på markedet, og du kan jo selv vælge, om du vil købe en klassiker, en brugt bil, eller om du vil have en helt ny model, så du er med på moden.

Find nemt billån som pensionist

Har du brug for et billån for at købe den bil, du gerne vil have, kan du også meget nemt få det, selvom du er gået på pension. Der er mange låneudbydere, der tilbyder at låne penge ud til dig, selvom du er gået på pension.

Når du er gået på pension, har du i det mindste en fast månedlig indkomst, og så længe du har det, samt at du ikke er registreret i RKI eller lignende, skal du ikke være bekymret for, at du ikke kan blive godkendt til at få et lån til en ny bil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.